10 női név, amit tudat alatt imádnak a férfiak

292

Gondoltad volna, hogy vannak olyan nevek, amelyek a szokásosnál jobban felkeltik a férfiak figyelmét? Ez valószínűleg annyira nem is meglepő, hiszen a nők is bizonyos férfi utóneveket jobban szeretnek, mint a többit. A különleges csengésű, misztikusabbnak hangzó, vagy izgalmas kalandokat ígérő nevekre a férfiak sokkal jobban felfigyelnek, persze ez csak egy plusz extra és valószínűleg nem név alapján választ párt senki sem, de ha már tetszünk valakinek, az átlagnál vonzóbb nevünk nyomhat a latban. 🙂


Izabella
Ezt a nevet a férfiak akkor szeretik, ha az teljes egészében ki van mondva. Amennyiben csak annyi hangzik el, hogy Iza, már nem annyira nőies és vonzó a férfiak számára.


Heléna
Nagyon sok férfi nem tudja megmagyarázni, hogy miért részesítik előnyben a Heléna nevet. Elképzelhetőnek tartják, hogy valahogy a történelemhez van köze.


Olívia
Eme nevet az egzotikus ünnepekkel társítják össze, ezen kívül pedig az olajfa szóból ered. Walesben például a legnépszerűbb női nevek között volt 2006-ban és 2009-ben.


Alexandra
Állítások szerint az ilyen névvel rendelkező nők nagyon hevesek, illetve megközelíthetetlenek, ami köztudott, hogy nagyon imponál a férfiaknak.


Maja
A Maja egy nagyon nőies és finom név, ami igencsak felkeltette a férfiak figyelmét. Az ilyen nevű nőket kedvesnek és aranyosnak gondolják.


Júlia
A Júlia név a melegségre, szeretetre és odaadásra emlékeztet bennünket. Ez elképzelhető, hogy a Rómeó és Júlia című romantikus műnek köszönhető.


Veronika
Ez egy nagyon elegáns és vonzó név, amit a férfiak előnyben részesítenek.


Rose
Valószínűsíthető, hogy a Titanic című filmnek köszönhető, hogy a Rose név olyan felkapott lett a férfiak körében. Ezen kívül a rózsát tartják a világ legszebb virágának, miért ne lehetne egy ilyen nevű hölgy a világ legszebb nője is.


Zoé
A különleges csengésű név manapság egyre gyakoribb.


Anasztázia
Ez egy nagyon ritka ugyanakkor nőies név, ami vonzza a férfiakat. Olyan különleges, hogy sok királyi családban volt ilyen nevű hercegnő.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét